Dit is mijn verhaal

Als fanatiek Lego speler bouwde ik vooral niet volgens het boekje. Oplossingen zocht ik met de onderdelen die in de bak lagen. En met de nieuwe doosjes die ik van Oma kreeg kon ik steeds mooier en groter bouwen. Langzaam ontstond er een bak vol creatieve mogelijkheden.Creatieve mogelijkheden gingen over in vertrouwen. Op de uitkomsten. Stage in de VS, met de rugzak door Europa en met een parachute het vliegtuig uit. Maak wat moois van hetgeen er is en geniet er van.

Ik help directeuren en bestuurders met nieuwe ideeën en realiseer de verbinding met de staande organisatie. Deze ideeën jaag ik aan en verbindt de juiste personen en partijen. Dit leidt tot zuiver resultaat, nl. draagvlak en uitvoering: Doen!

Vertrouwen, creativiteit en lef vormen mijn basis. Zo sta ik in het leven. Ontdekken is mijn passie. Ik heb er mijn werk van gemaakt. Ik help ondernemers, overheden, teams en personen om te ontdekken wat er is. Met lef en buiten de lijntjes. Daar sta ik voor met Drietachtig. Zuiver Resultaat.
 
"Of het beter wordt als het anders wordt, weet ik niet, maar dat het anders moet wil het beter worden weet ik wel" (Georg Lichtenberg)

IMG_3139